HEA EESKUJU 2023 suurima julguse auhinna laureaat on Helis Luks

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Foto: Erakogu/ Helis Luks

Juba 16. korda toimuval Hea Eeskuju tunnustuskonkursil pälvis suurima julguse laureaadi tiitli Saaremaa gümnaasiumi õpilane Helis Luks. Hea Eeskuju finalistina tunnustati ka teist SG õpilast Karmen Viilupit. Auhinnad anti üle eilsel noortekonverentsil "Lahe koolipäev".

"Lavale läksin enamasti väikeste ootustega ja pisikese ärevusvõbinaga. Oma nime nägin ekraanilt enne, kui päevajuht selle välja kuulutas, seega oli raske uskuda," jagas Helis Luks oma esimesi emotsioone neljapäeval pärast tunnustuse kättesaamist. Ta lisas, et sellistes olukordades on šokist olenemata raske naeratust tagasi hoida. "Tõsine tänulikkus ja "tegin ära!"-tunne täitsid südant," lisas Helis.

Helis Luksi kirjelduses Hea Eeskuju 2023 finalistina seisab, et ta on abivalmis Saaremaa noor, kel on märkimisväärselt palju silmapaistvaid ettevõtmisi. Kooliväliselt tegeleb Helis väitlemise, filmimise, maalimise, kõnelemise ja vabatahtliku tööga. Tema peamine kirg on disainimine ja riietumisstiilid, millega ennast väljendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles