ÜLESKUTSE Aidake lemmikloomade turvakodule uued ruumid leida!

Kristi Sillart
Copy
KASS HOUDINI ja tema saatusekaaslased vajavad uut ulualust.
KASS HOUDINI ja tema saatusekaaslased vajavad uut ulualust. Foto: MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu

Viimase 18 aasta jooksul on tänu Saaremaa lemmikloomade turvakodule saanud teise võimaluse tuhanded neljajalgsed. Praegu on MTÜ ristteel ja otsib uusi ruume, et väiksemas mahus ja vabatahtlikele jõukohaselt edasi tegutseda.

Turvakodu soovib mõistliku summa eest rentida 170–200 m² suurused köetavad ruumid, kus on tagatud vee- ja kanalisatsiooniühendus. Ruumid võivad vajada remonti, kuid ei tohiks olla avariilises seisukorras. Eelistatud asukoht on Kuressaare või selle lähiümbrus.

Oma kogemusest Saaremaa lemmikloomade turvakodu pikaajalise vabatahtlikuna võin kinnitada, kui palju tööd ja vaeva panustavad vabatahtlikud iga päev, et pakkuda hüljatud ja hädas olevatele loomadele hoolt, armastust ning turvalist varjupaika. Nende jaoks ei ole oluline päästetute välimus, tervislik seisund või eripärad. Nende silmis vajavad kõik koduta loomad teist võimalust ja turvalist elupaika, mis mõne looma jaoks jääbki ainsaks.

Kuigi kogukond on turvakodu tegevust alati toetanud, aidates päästetud loomadele uusi kodusid leida ja abistades ka materiaalselt, seisab MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu nüüd silmitsi erakordse olukorraga. Aasta lõpuks võivad paljud päästetud loomad jällegi koduta jääda. Juhatuse pingutused uue asukoha leidmiseks pole seni vilja kandnud.

MTÜ pikaajalise vabatahtlikuna kutsun kõiki üles aitama leidmaks turvakodu hoolealustele uut kodu, et tagada jätkuv abi neile, kes ise seda paluda ei suuda. Loodan südamest, et see üleskutse jõuab inimeseni, kes on valmis andma turvakodu neljajalgsetele uue ja turvalise kodu, et nad ei peaks taas kodutuks jääma.

Kui sul on ruume pakkuda või oskad soovitada, kelle poole pöörduda, siis palun võta ühendust MTÜ-ga Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu telefonil 58 370 708 või kirjuta aadressil saareloomad@saareloomad.ee.

Aitame Saaremaa lemmikloomade turvakodule, kiisu Houdinile ja tema saatusekaaslastele leida uued ruumid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles