JUHTKIRI Südamega tehtud töö

Saarte Hääl
Copy
Tänavune aasta praktikant Johannes Rooso
Tänavune aasta praktikant Johannes Rooso Foto: Valmar Voolaid

Meditsiini alal tegutsevate inimeste töö ei kuulu just lihtsamate ametite kilda, otse vastupidi. Suur on nii koormus kui ka vastutus. Ning lisaks ametialastele oskustele on inimestega töötamisel ääretult olulised empaatiavõime ja hoolivus.

Küllap leidub ka selles valdkonnas – nagu kõigis ametites – neid, kes võinuks ehk valida mõne teise ala. Pigem on aga tegemist siiski eranditega.

Enamik tervishoiutöötajaid teeb oma tööd tõesti südamega. Ehkki töö kiidab tegijat, vajab igaüks nendest tublidest tegijatest aeg-ajalt tunnustust. Kasvõi selleks, et saada kinnitust: ma ajan õiget asja.

Kuressaare haiglal on ilus traditsioon – igal aastal jõulude eel kuulutada välja aasta tegijad: aasta arst, õendustöötaja, hooldustöötaja, spetsialist ja praktikant. Samuti antakse välja pikaajalise töö preemia. Esitajaiks on kolleegid – eks nemad näe kõrvalt kõige paremini, missuguse inimesega tegemist on.

Tänavu esitati tunnustamiseks koguni 59 kandidaati. See näitab, et neid, kes aasta tegija tiitlit või pikaajalise töö eest preemiat väärt, on tõesti palju.

Kuigi väljavalituks osutus igast kategooriast vaid üks inimene, on sellele inimesele antud aunimetus ühtlasi tänu ja tunnustus kõigile tublidele tegijatele. Te olete seda väärt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles