VIDEO Egert Andrejev: töö kõrvalt õppimine põletab ruttu läbi

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Lisaks õppimisele on Egert Andrejev ka tubli spordipoiss – ta on mänginud viis hooaega Saaremaa ja AB Premium Rae esiliiga meeskondades ning kuulunud ka omaealiste rahvuskoondistesse.
Lisaks õppimisele on Egert Andrejev ka tubli spordipoiss – ta on mänginud viis hooaega Saaremaa ja AB Premium Rae esiliiga meeskondades ning kuulunud ka omaealiste rahvuskoondistesse. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saare Kaluri stipendiumi pälvis tänavu Tallinna tehnikaülikooli äriinfotehnoloogia teise kursuse tudeng Egert Andrejev.

Põhikooli ja gümnaasiumi ajal aktiivselt võrkpalliga tegelenud noormees on kõrgkoolis näidanud ülihäid õpitulemusi ja tema keskmine hinne on viis, mis tähendab, et kõikides ainetes on hindamisel saavutatud maksimumpunktid. Egerti õppekava programmijuhi sõnul ei piirdu tema saavutused aga ainult akadeemilise poolega, vaid avalduvad ka koolist väljaspool.

Näiteks tema poolt infosüsteemide arendamise õppeaine raames loodud võrkpallistatistika lahendus on tänaseks koostöös kaastudengitega võtnud suuna aineprojektist kaugemale ja kokku on lepitud kohtumised erinevate võrkpalliturniiride korraldajatega lahenduse testimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles