2023 POLITSEIS Hulkuvad kariloomad, purjutajad, vargad ja kummitav tööjõupuudus

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Uuendatud 5. veebruar 2024, 11:55
Copy
GRUPIJUHID: Rain Tiirik ja Erki Välinurm puutuvad patrullis käies sageli kokku meie elu pahupoolt esindava kirju seltskonnaga.
GRUPIJUHID: Rain Tiirik ja Erki Välinurm puutuvad patrullis käies sageli kokku meie elu pahupoolt esindava kirju seltskonnaga. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl/ Elu24 kollaaž

Möödunud aasta oli Kuressaare politseijaoskonnas pigem rahulik. Vähenesid nii väljakutsed patrullidele kui ka merepäästejuhtumid. Statistikat vaadates on siiski märgata kuritegude arvu kasvu.

“Möödunud aasta meeldejäävamad sündmused olid kindlasti aasta algul Atla lähistel ümberläinud loomaveoalus ning sügisel Ruhnu liinil kreeni vajunud parvlaev Amalie,” rääkisid Kuressaare politseijaoskonna grupijuhid Erki Välinurm ja Rain Tiirik.

Tänu professionaalsele tegutsemisele lõppesid mõlemad merepäästesündmused õnnelikult ja inimeste elu päästeti. Kaks elu õnnestus kohalikel politseiametnikel päästa ka maismaal, olles õigel ajal õiges kohas. “Ühel juhul oli tegemist elektrikuga, kelle arteriaalse verejooksu õlavarrest suutsime peatada, teine juhtum oli Nasva poes, kus patrullil tuli abistada teadvuse kaotanud ja hingamise lõpetanud inimest,” meenutas Tiirik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles