JUHTKIRI Kus viga näed laita, seal tule ja aita!

Saarte Hääl
Copy
Kuressaare haigla peab lõpetama südamestimulaatorite paigaldamise. See protseduur on alates juulist võimalik vaid piirkondlikes ja keskhaiglates.
Kuressaare haigla peab lõpetama südamestimulaatorite paigaldamise. See protseduur on alates juulist võimalik vaid piirkondlikes ja keskhaiglates. Foto: Freepik

Saarlased Kuressaare haigla õigusest stimulaatoreid paigaldada ja vahetada loobuda ei kavatse. Vähemalt mitte ilma võitluseta.

Seda meelt, et teenus peab Kuressaare haiglasse jääma, on ka saarlasest regionaalminister Madis Kallas. Sest tõsiasi on, et kui teenus Saaremaalt kaoks, jääksid siinsed inimesed mandrielanikega võrreldes kehvemasse seisu.

Eesti kardioloogide selts on vähemalt siiani olnud teist meelt, leides, et saarel tehtud protseduuridega on kaasnenud liiga palju tüsistusi ning et Kuressaare haiglas pole stimulaatorite pädevat meeskonda.

Pärast eilset veebikohtumist Eesti kardioloogide seltsi esindajatega Tartu ülikooli kliinikumist kavatsevad Saaremaa vald ja Kuressaare haigla teha seltsile ettepaneku: las ülikooli kliinikumi tohtrid tulevad siis dr Hasso Uuetoale toeks. Küllap siis oleks kõik tehtud nii kuis peab ning ka saarlastel ja muhulastel meel rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles