Kai Rannastu, Merilin Nöör ja Marika Kakko said sotsiaalala kõrgeima tunnustuse

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
PALJU ÕNNE! Elutöö tegija sotsiaalvaldkonnas Kai Rannastu (keskel) sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo ja ESTA juhatuse esimehe Kairi Lindmäega.
PALJU ÕNNE! Elutöö tegija sotsiaalvaldkonnas Kai Rannastu (keskel) sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo ja ESTA juhatuse esimehe Kairi Lindmäega. Foto: Kuvatõmmis otseülekandelt Youtube`is

Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioon tunnustas Merilin Nööri aasta sotsiaaltöötaja ja Marika Kakkot aasta hooldustöötaja tiitliga. Kakskümmend aastat Kuressaare ametikoolis töötanud Kai Rannastu pälvis aga elutöö auhinna.

Eile tunnustas Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioon (ESTA) Pärnu kontserdimajas silmapaistvamaid sotsiaalala töötajaid ja sellesse valdkonda panustanuid.

ESTA tähtsaima tunnustuse, tiitli elutöö tegija sotsiaalvaldkonnas sai nelja nominendi hulgast Tallinna Ülikooli erivajadusega üliõpilaste nõustaja Kai Rannastu, kes töötas 20 aastat Kuressaare ametikooli sotsiaaltöö ja iluteeninduse erialade õppetöö juhtõpetajana. Rannastu on osalenud ka Kuressaare linna sotsiaalkomisjoni töös, koostanud riiklikke ja kooli õppekavasid ning kirjutanud erialase õpiku. Aastal 2009 pälvis Rannastu Eesti aasta õpetaja tiitli ja 2017. aastal ESTA tänukirja kui parim sotsiaaltöö koolituse lektor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles