VIDEO Viis tuhat tundi saarlastest ja saarlastele

Copy
Ligi veerand sajandit eetris olnud saate hinge ja vedajat Tõnis Kipperit õnnitleb OÜ Raadio Kadi juhatuse liige Kaie Rõõm-Laanet. Hetke jäädvustab kolleeg Margus Muld rahvusringhäälingust.
Ligi veerand sajandit eetris olnud saate hinge ja vedajat Tõnis Kipperit õnnitleb OÜ Raadio Kadi juhatuse liige Kaie Rõõm-Laanet. Hetke jäädvustab kolleeg Margus Muld rahvusringhäälingust. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Täna jõudis järjekordse väärika rajajooneni Kadi raadio publitsistikasaade Keskpäev, mis Tõnis Kipperi juhtimisel on eetris olnud juba viis tuhat korda.

Kui kasutada mägironimise mõisteid, siis neljatuhandeliseni jõudmisest kirjutas Saarte Hääl 20. septembril 2019 ehk et järgmise kõrguseni jõudmiseks kulus ei rohkem ega vähem kui neli ja pool aastat. Kipper ise ütleb, et uutest tippudest väga ei mõtle. "Enne tuleb ülevalt alla ronida ja orust läbi käia. See on tüütu, aga siis näed, et kusagil on veel kõrgem tipp," lausus ta. Seitsme, kaheksa, miks mitte ka kümne tuhande saate rajajoone kohta sõnas ta aga lühidalt, et teab oma sünniaastat.

Päevakajaline raadiomagasin on Kadi programmis olnud alates 11. maist 2001. 23 aasta jooksul on "Keskpäev" ära jäänud vaid vähestel kordadel saatejuhi haigestumise või voolukatkestuse tõttu. Üks kord on saade ootamatult kadunud elektri tõttu ka pooleli jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles