POSTKONTORID SAAVAD JÄRJEST ENAM PIHTA Saarlaste saadetud kaubikud on Ida-Ukrainas eluliselt tähtsad

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Izjumi mobiilsete postkontorite keskus 16. aprillil. Pildil Harkivi regiooni juhid Tetiana Kornienko ja Yuri Savchenko ning Ukrposhta peadirektor Igor Smeljansky. Igoril on käes Izjumi linna lipp.
Izjumi mobiilsete postkontorite keskus 16. aprillil. Pildil Harkivi regiooni juhid Tetiana Kornienko ja Yuri Savchenko ning Ukrposhta peadirektor Igor Smeljansky. Igoril on käes Izjumi linna lipp. Foto: Saaremaa vald Facebook

Poolteist aastat tagasi saatsid saarlased üheskoos Ukrainasse Izjumi piirkonda viis ja pisut hiljem veel ka kuuenda väikekaubiku maapiirkondade inimestele postiteenuse osutamiseks. 

Saarlastega suhtluses olev Ukrposhta Harkivi oblasti asejuht Tetiana Kornienko andis hiljuti teada, et kõik kuus masinat on tänaseni aktiivses kasutuses ja töötavad hästi.

Üleeile jõudsid saarlasteni taas pildid, seekord viimastest puruks pommitatud postkontoritest koos sõnumiga, et praegu, kui füüsilisi hooneid järjest hävitatakse, hoitakse postiteenust toimivana üha enam ainult mobiilsena. 

Seda tänu saarlaste saadetud kuue autoga.

Zolotsheve postkontor on just saanud tabamuse, juhataja sai haavata.
Zolotsheve postkontor on just saanud tabamuse, juhataja sai haavata. Foto: Saaremaa vald Facebook

Postiteenus tähendab elanikele neil aladel elu: pensionide ja toetuste maksmist, kaupade liikumist, toidu ja ravimite toimetamist kodudesse. 

Izjumlased on saarlastele südamest tänulikud. Autode kõrval on tähtis ka lihtne inimlik teadmine, et nad ei ole oma muredes üksi.

Saarlaste abi on läinud väga õigesse kohta ja aitab igapäevaselt inimestel sõjaõuduste keskel ellu jääda.

Borovaja postkontor on saanud tabamuse, teenused jätkuvad mobiilsetena.
Borovaja postkontor on saanud tabamuse, teenused jätkuvad mobiilsetena. Foto: Saaremaa vald Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles