Linnajooksu 10 kilomeetri rada sai rahvusvahelise rajapassi

Copy
Eelmisel aastal sai Kuressaare linnajooks tähelepanu sellega, et 10 kilomeetri distantsi võitja Tiidrel Nurme püstitas algselt Eesti rekordi, mis hiljem sertifikaadi puudumise tõttu siiski tühistati. Vaatamata sellel oli eelmise aasta jooks siiski väga kõrgetasemeline, sest kohal oli tollane Eesti 10 kilomeetri edetabeli esikolmik.
Eelmisel aastal sai Kuressaare linnajooks tähelepanu sellega, et 10 kilomeetri distantsi võitja Tiidrel Nurme püstitas algselt Eesti rekordi, mis hiljem sertifikaadi puudumise tõttu siiski tühistati. Vaatamata sellel oli eelmise aasta jooks siiski väga kõrgetasemeline, sest kohal oli tollane Eesti 10 kilomeetri edetabeli esikolmik. Foto: Alar Truu

Eesti linnajooksude sarja teise osavõistlusena 4. mail toimuva Kuressaare linnajooksu 10 kilomeetri distants on nüüd ametlikult sertifitseeritud ja omab rahvusvahelistele nõuetele vastavat rajapassi, mis tagab võimalike rekordite jooksmisel ka nende ametliku kinnitamise.

Raja mõõdistas Kuressaarest pärit ja vastavat sertifikaati omav Karen Aau. Ta on seotud ka Eesti linnajooksude sarja korraldamisega.

"Raja sertifikaat annab nii korradajatele kui ka jooksjatele rahulolu, et kui keegi peaks jooksma väga hea aja, siis saab see rekordina ka ametlikult kinnitatud," ütles võistluste peakorraldaja Mati Mäetalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles