VIDEO Saaremaa aasta ema 2024 on Mai Metsamaa

Uuendatud 10. mai 2024, 20:52
Copy
ROHKELT RÕÕMU: Uhke ja õnnelik aasta ema Mai Metsamaa koos abikaasa Rando, poegade Rometi, Raido ja Risto ja tütarde Riine ja Ragnega. Fotolt puudub pere vanim tütar Raili.
ROHKELT RÕÕMU: Uhke ja õnnelik aasta ema Mai Metsamaa koos abikaasa Rando, poegade Rometi, Raido ja Risto ja tütarde Riine ja Ragnega. Fotolt puudub pere vanim tütar Raili. Foto: Maanus Masing

Reedel kuulutati Aste rahvamajas pidulikul tunnustusüritusel välja tänavune Saaremaa aasta ema, kelleks on kuue lapse ema Mai Metsamaa. Lisaks põhitöö ja laste kõrvalt juhib aasta ema kirikutööd, toimetab vabatahtlikuna toidupanga heaks ja on armastatud kogukonnaliige.

“Suuresti määrab hea kandidaadi ära see, kui põhjalikult temast kirjutatud on,” ütles naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Piret Pruul. Erilist tähelepanu väärib Pruuli sõnul see, kui ilusasti lapsed oma emadest kirjutanud on. Enamiku kandidaate esitasidki just nende lapsed või töökaaslased. Tänavusel aasta ema konkursil oli kandidaate üle viieteistkümne.

Mai Metsamaa esitasid konkursile nii kolleegid kui ka lapsed – kokku tervelt kolme ankeediga. “Mai on seda tiitlit igati väärt. Suure pere kõrvalt jõuda panustada kogukonda ja teha vabatahtlikku tööd on imetlusväärne,” ütles Pruul, lisades, et otsus tuli küll hääletamise tulemusel, kuid võis juba ette aimata, kellest saab aasta ema 2024.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles