VASTUKAJA "Mis imelik masin see olla võiks..."

Copy
​VIISAKAS PUNT: Nooruse kooli noored mopeedijuhid nentisid, et kindlasti on ka mopeedijuhtide seas erinevaid tegelasi, kuid mitte kõik ei tärista ringi meelega, et teisi häirida.
​VIISAKAS PUNT: Nooruse kooli noored mopeedijuhid nentisid, et kindlasti on ka mopeedijuhtide seas erinevaid tegelasi, kuid mitte kõik ei tärista ringi meelega, et teisi häirida. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Vastukajana mopeedide loole kirjutas lugeja, et kuigi lehega suhelnud mopeedijuhid olid korralikud, meeldib kahjuks paljudele mopeedijuhtidele ning muidugi ka mootorratturitele eemaldada summuti seest nn sõelad, mis teeb sõiduki müra lubatust kõvasti suuremaks.

"Kardan, et Saaremaa politseinikel puudub taodeldud müramõõtur, ilma selleta võivad advokaadid paragrahve väänama hakata," märkis autotehnoülevaatajana müraga hästi kursis olev Enn Kauber. Ta lisas, et tõenäoliselt on lisaks tõstetud mopeedide maksimaalkiirust lubatud 45 km/h üksjagu suuremaks.

Kuressaare politseijaoskonna merepääste- ja patrullgrupi juhi Rain Tiiriku sõnul ei ole politsei töövahendite hulgas tõepoolest müramõõturit.

Tagasi üles