PALJU ÕNNE! Saaremaa Laste Sõber 2024 on Spordikool SEPPS

Copy
SEPPS
SEPPS Foto: JK SEPPS

Saaremaa Laste Sõbra tiitel antakse tänavu spordikool SEPPSile ja selle juhendajatele Madis Sepale ja Merlyn Leimanile, kelle väsimatu töö ja pühendumus on jätnud sügava jälje Saaremaa laste ja perede südamesse.

Madis ja Merlyn on loonud eraspordikooli SEPPS, mis pakub kohalikele lastele mitmekesiseid ja arendavaid spordivõimalusi. Nende juhendamisel saavad juba kolme-aastased lapsed treeningutest osa võtta, õppides mängu kaudu keha valitsema, distsipliini ning armastust spordi vastu. See lähenemisviis tagab, et treeningud on huvitavad ja lõbusad, vältides laste ülekoormust ja tüdimust. Sellega laotakse tugev vundament tervislikule eluviisile, oskuste arengule ja regulaarsele spordiharrastusele. Nende vahvaid ja mängulisi lasteaiatrenne leiab pea kõigist Saaremaa ja ka paljudest mandri lasteaedadest.

SEPPS teeb tihedat koostööd kohalike lasteaedade ja koolidega, pakkudes spordiringe, mis toetavad laste füüsilist, sotsiaalset ja psühholoogilist arengut. Madis ja Merlyn on eriti tuntud oma sportlike linnalaagrite poolest, mis toimuvad nii Saaremaal kui mandril, kus lapsed saavad lisaks aktiivsele sportimisele osa ka muudest lõbusatest tegevustest.

Tagasi üles