28. Juu Jääb toob saartele taas maailmaklassi muusikud

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Juu Jääb

Järgmisel nädalal täitub Muhu ja Saaremaa taas helidega nii siit kui mujalt. Tänavust festivali rikastavad lisaks Eesti tippmuusikutele ka artistid Inglismaalt, Itaaliast ja Soomest.

Juu Jääb 2024 algab neljapäeval, 4. juulil Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa Päikeseterrasil toimuva kontserdiga, kus lavale astuvad laulukirjutaja, laulja ja multiinstrumentalist Xantone Blacq (UK) koos Londonis baseeruva Soome trummari Kari Paavolaga. X//K – The Happy funk Explosion pakub kuulajatele õhtut täis sügavat funki ja plahvatuslikku energiat.

Reedel, 5. juulil saab nautida nii festivali põhiprogrammi kui ka kontsert-õhtusööki Pädaste mõisas. Kontsert-õhtusöögil segunevad Põhjala saarte köögi maitsed Itaalia duo Francesco Bearzatti ja Federico Casagrande esinemisega. Muhu Muusikatalus saab nautida Ivi Rausi uue albumi ettekannet ning Kirke Karja + Sireenide maagilist esinemist. Õhtu naelaks on aga menubändi Incognito pikaajaliseima solisti IMAANI veatu vokaalne etteaste. Öötundidel tantsitab festivalikülastajaid DJ Ivo Malm.

Tagasi üles