FC Kuressaare võttis koduväljakul viigipunkti

Copy
FC Kuressaare Karl Orren & Tartu JK Tammeka Ahmed Adebayo Basher
FC Kuressaare Karl Orren & Tartu JK Tammeka Ahmed Adebayo Basher Foto: Allan Mehik

A. Le Coq Premium liiga 19. vooru mäng toimus Kuressaare linnastaadionil eile FC Kuressaare ja Tartu JK Tammeka vahel. Mäng lõppes 0:0 viigiga. Mängu parimaks valiti FC Kuressaare kaitsja Karl Orren.

Mõned olukorrad mängus siiski olid, kus oleks oodanud väravat, kuid seekord läks niimoodi. Väravaid küll näha mängus ei saanud, aga mäng oli võitlusmomente täis. Kõige suurem võimalus FC Kuressaarel väravat lüüa tekkis 80. minutil, kui Männilaan peale nurgalööki tabas posti.

Teine kohtumine järjest on FC Kuressaarel lõppenud viigiga Tartu JK Tammeka vastu. Tartu JK Tammeka on tabelis viiendal kohal ning FC Kuressaare hetkel seitsmendal kohal 19 punktiga.

"Raske mäng oli, aga kõik mängud Tammekaga on sellised. Teisel poolajal mängis Tartu meist paremini. Meil oli 100% võimalus väravat lüüa, aga kahjuks läks see posti," ütles FC Kuressaare peatreener Roman Kožuhhovski.

Kožuhhovski arvab, et ehk pealtvaatajad ehk ei naudi selliseid mänge, kus võitlust palju ei ole, aga positiivse poolena näeb ta, et mängust tuli vähemalt 1 punkt juurde. Turniiritabel näitab, et sellised rasked võitluslikud mängud tulevad hooaja lõpuni. "Suur tänu pealtvaatajatele, fänne oli mängul palju ja nad olid väga aktiivsed," lisas Kožuhhovski.

Mängu parimaks valiti FC Kuressaare kaitsja Karl Orren. 19-aastasel Orrenil on tegu esimese Premium liiga hooajaga ning selle liiga ühe parima ründaja Ahmed Adebayo Basheri kontrollimine on tema poolt ülivõimas. „Väga raske mäng oli kindlasti. Basher on tugev, kiire ja hea mängumees. Meie mängu plaan on selline, et olen 1:1 kaitses tihti ja selline lihtsalt ongi minu töö,“ sõnas Karl Orren.

Tagasi üles