FC Kuressaare U21 võitis 0:2 kaotusseisust

Copy
FC Kuressaare U21
FC Kuressaare U21 Foto: Regina Malk

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste Esiliiga B-s jäi FC Kuressaare U21 võõrsil Pärnu jalgpalliklubi vastu küll 0:2 kaotusseisu, kuid lõpuks võeti ikkagi 4:2 võit, kirjutab fckuressaare.ee

„Üks ägedamaid võite paari viimase aasta jooksul,“ tõdes peatreener Sander Viira, kelle sõnul saadi koduse kaotuse eest revanš ja meeskonna emotsioonid on võidu järel kindlasti ülevad.

Pärnu Rehepapi kunstmuruväljakul mängitud kohtumises asusid võõrustajad 21. ja 49. minuti väravatest 2:0 juhtima. „Lähenemise mängule tavapärasest erinevalt, sest meil oli puudujaid,“ märkis Sander Viira fckuressaare.ee lehele.

„Tegelikult saime kohe kontrolli enda kätte, aga siis tuli värav, kui ise veidi eksisime. Sellegi poolest oli mäng meie käes ja kui pärnakad lõid 2:0, siis võib-olla isegi tundus, et täna ei tule. Aga jalgpallis mõjutab üks värav teinekord palju.“

Esmalt lõi Anton Volossatov 57. minutil seisuks 1:2, siis 68. minutil Eerik Poopuu viigistas ning Volossatovi 86. ja Marcus Puusti 90.+2 minuti väravatest vormistati ka võidukas lõppskoor.

„Saime 1:2 kätte ja sealt peale oli kontroll kindlalt meie käes. Iga rünnak oli ohtlik ja väravamomente jagus palju. Hea, et ka realiseerisime,“ lausus Sander Viira.

Tagasi üles