Regula teeb Virtsu- Kuivastu liinil lisareise 18. augustini

Copy
Parvlaev Regula
Parvlaev Regula Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Regionaal– ja Põllumajandusministeerium pikendab kahe nädala võrra Regula lisareiside tellimust. TS Laevad OÜ teeb Regulaga lisareise juhul, kui sadamas on reisist maha jäänud umbes 40 sõiduautot.

Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi ühistranspordiosakonna juhataja Andres Ruubas täpsustas, et riik tellib lisareise kuna reisijate arv sellel liinil on märgatavalt suurenenud.

"Võrreldes eelmise aasta juuniga kasvas Virtsu-Kuivastu liinil reisijate arv 5 ja sõiduautode arv 6 protsenti ning busside arv koguni 21 protsenti. Juunis tegi Regula 82 reisi, millega veeti üle 2759 sõidukit,“ rääkis ta.

TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer tervitab Regionaal-ja Põllumajandusministeeriumi otsust tellida Saaremaa liinile täiendavat veomahtu, sest reisijate ja sõidukite arv on näidanud kasvutrendi võrreldes eelmise aastaga. „Meil on hea meel, et lisalaev Regula käigushoidmisega saame hoida oma teenuse reisijate jaoks vähemalt mullusega samal tasemel,“ rääkis ta.

Regionaal- ja Põllumajandusministeerium katab lisalaevaga seonduvad kulud suurenenud piletitulu ning kogu ühistranspordis prognoositust soodamaks kujunenud kütuse hinna vahe arvelt.

Märksõnad

Tagasi üles