TOIT Täiusliku lestakala praadimise saladus

Copy
Lestakala paneerimiseks kasutab Toomas Leedu erinevat sorti jahu, seda nii teravilja kui jahvatuse osas. “Igal perel on oma lemmik, mõnele meeldib nisu, teisele rukis või kaer...”
Lestakala paneerimiseks kasutab Toomas Leedu erinevat sorti jahu, seda nii teravilja kui jahvatuse osas. “Igal perel on oma lemmik, mõnele meeldib nisu, teisele rukis või kaer...” Foto: Gert Lutter / Saarte Hääl

Toomas Leedu on olnud Ku-Kuu kalarestorani hing ja süda juba 13 aastat. Ta on õppinud tundma iga kala hingeelu ning jagab nüüd oma teadmisi ja kogemusi, et aidata ka teistel nautida parimat, mida meri pakkuda suudab.

Kui Toomas Saaremaale kolis, avastas ta varsti, et kohti, kus pakutakse tõeliselt kvaliteetset kala, on siin vähe. Seega otsustas ta avada restorani, mis keskendub värskele ja maitsvale kalale, pakkudes külastajatele unustamatuid maitseelamusi.

Saarte Hääle lugejatele räägib Toomas, kuidas tema lesta praeb ning mis on hea lestaprae õnnestumise eeltingimused.

Tagasi üles