MAAILM Lahing filmilegendi pärandi pärast

Copy
ISA LEMMIK: See pilt Alain Delonist ja tema tütrest Anouchkast on tehtud 2010. aastal Canne’i filmifestivalil. Tütrega olid Delonil väga head suhted ja just temale jättis ta testamendiga suurema osa oma varandusest.
ISA LEMMIK: See pilt Alain Delonist ja tema tütrest Anouchkast on tehtud 2010. aastal Canne’i filmifestivalil. Tütrega olid Delonil väga head suhted ja just temale jättis ta testamendiga suurema osa oma varandusest. Foto: Wikipedia

Millise pärandi jättis hiljuti lahkunud prantsuse filminäitleja Alain Delon ja kes asusid tema varanduse pärast võitlusse? Mängus on ju mitusada miljonit eurot, väärtuslik kunstikollektsioon ja suur hulk kinnisvara.

Alain Delon suri 18. augustil. Nooruses nimetati teda ilu etaloniks, tema suisa uskumatu sära ja ligitõmbavus on muutunud legendiks. Väidetakse, et salaja unistasid temast pea kõik maailma naised.

Deloni tippaeg ehk, nagu vanad kreeklased ütlesid, ἀκμή (akme) jäi läinud sajandi 60., 70. ja teatud määral ka 80-ndatesse aastatesse. Just sel ajal jõudsid maailma kinodesse filmid “Rocco ja tema vennad”, “Saatan ja 10 käsku”, “Must tulp”, “Sitsiilia klann”, “Kaks meest linnas”, “Trotski surm”, “Leopard” jpt. Kuid kohe pärast legendi surma puhkes äge võitlus pärijate vahel.

Tagasi üles