Pühapäev Spordiga – kogu pere spordisari!

Copy
Foto: Allan Mehik

Pühapäeval toimus Kuressaare Linnastaadionil laste spordisarja Pühapäev Spordiga 16. hooaja IV etapp.

Tegu oli hooaja viimase etapiga, kus üksteiselt võttis mõõtu 75 tublit spordipoissi ja -tüdrukut. Laste võistlusaladeks oli 60m jooks, pallivise ja kaugushüpe.

Võistlustulle astusid ka 28 sportlikku ema-isa, kellede võistlusaladeks oli 60m jooks ja kuulitõuge.

Enne sportimist toimus ühine soojendusvõimlemine. Päeva lõpus jagati kõikidele osalejatele diplomid ning šokolaadimedalid. Lisaks loositi välja erinevaid auhindu.

Teist aastat järjest tunnustati ka aktiivseid peresid, kes osalesid selle hooaja igal etapil. Aktiivse pere arvestusse läksid pered, kus lisaks lastele osales võistlustel ka ema-isa. Koos perega sportimine on saanud aina populaarsemaks. Kui eelmise hooaja kõigil etappidel osales 3 peret, siis 16. hooajal osales kõigil etappidel 6 peret.

Pühapäev Spordiga peamine idee on tekitada lasteaia- ja algkooliealistes lastes huvi sportimise vastu ning suunata neid seeläbi varakult spordiga tegelema. Igal aastal toimub neli etappi ning igal etapil on võimalus panna end proovile erinevatel kergejõustikualadel. Võistlustel saavad mõõtu võtta ka lapsevanemad. Pühapäev Spordiga sarja korraldab Saaremaa Spordikool.

Uue hooaja esimene etapp toimub 17. novembril Kuressaare Spordikeskuses. Sarja kohta leiab infot www.saaremaaspordikool.ee.

Tagasi üles