LEMMIKLOOM Krutskitega uussaarlane Yumi – armastusega Venemaalt!

Copy
NALJA PEAB SAAMA! “Ta on meil ikka ülimalt naljakas peni,” muigab Kristiine Pajussaar, kes on Yumiga nii kokku kasvanud, et nad teevad peaaegu kõike üheskoos.
NALJA PEAB SAAMA! “Ta on meil ikka ülimalt naljakas peni,” muigab Kristiine Pajussaar, kes on Yumiga nii kokku kasvanud, et nad teevad peaaegu kõike üheskoos. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kristiine Pajussaare elus on alati olnud koerad ja kui tal pärast mõningast pausi tekkis taas mõte uus koer võtta, siis ei osanud ta oodatagi, et uus kutsu võib tulla suisa Venemaalt. Nüüdseks on Yumi juba kaheksa kuud elanud Saaremaal.

“Ma olen terve elu elanud koos koeraga. Kui kolisime Valjalga, hakkas laps rääkima, et siin võiks meil ka koer olla,” ütleb Kristiine, lisades, et tal endal oli ju sama soov, sest juba aasta aega oli nende elust lemmikloom puudunud. “Hakkasime vaatama erinevaid kutsikaid, et leida, millist tõugu koera me võtame. Siis aga mõtlesin, et ei maksa ometi poolteist tuhat eurot kutsika eest, seejuures teadmata, kas tal võib tulevikus mõni haigus või muu probleem olla.”

Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl
Tagasi üles