Vallavalitsuse meedia peaspetsialistina alustas tööd Triin Truumure

Copy
Triin Truumure
Triin Truumure Foto: Saaremaa vallavalitsus

Esmaspäeval alustas Saaremaa vallavalitsuse meedia peaspetsialistina tööd Triin Truumure, kelle konkursikomisjon valis 14 kandidaadi seast.

Abivallavanem Liis Lepiku sõnul näitas meedia peaspetsialisti konkurss, et inimeste huvi selle valdkonna vastu on suur ja Saaremaa vald on atraktiivne tööandja.

„Mul on hea meel, et leidsime tugevate kandidaatide seast Triin Truumure näol inimese, kes sobib oma isikuomandustega ning hea kirjaliku ja suulise eneseväljendusoskusega meie kommunikatsiooniteenistusse. Ehkki toimetajatööga ei ole Triin varem tegelenud, tulevad vallalehe kokkupanemisel kasuks tema turundus- ja projektijuhtimisalased teadmised ning kogemused,“ selgitas Lepik.

„Olen hariduselt kultuurikorraldaja, mis tähendab, et minu senine töö on hõlmanud palju eriilmelisi ülesandeid. Ühel hetkel tundsin, et on aeg keskenduda veidi kitsamale valdkonnale ja asuda oma oskusi spetsiifilisemalt arendama. Meedia peaspetsialisti töö tekstide loomise ja toimetamisega seda võimalust pakub. Teadsin, et mingil eluetapil soovin end siduda Saaremaa vallavalitsusega ja tundub, et see etapp elust jõudis kätte,“ põhjendas Triin oma kandideerimist.

Enne vallavalitsust oli Triin Truumure ametis Saaremaa Kaubamajas turundusspetsialistina. Tema varasem töö on olnud seotud sisuloome, turundustegevuse, sündmuskorralduse ja meediasuhtlusega. Triin on lõpetanud Viljandi Kultuuriakadeemia ja õpib praegu Rahvatervise Akadeemias toitumisnõustajaks.

Tagasi üles