FC Kuressaare Esiliiga B septembrikuu parim mängija on Joosep Kobin

Copy
FC Kuressaare septembrikuu parim Esiliiga B-s on Joosep Kobin.
FC Kuressaare septembrikuu parim Esiliiga B-s on Joosep Kobin. Foto: Allan Mehik

FC Kuressaare Esiliiga B septembrikuu parimaks mängijaks valiti Joosep Kobin. Kuu parimat mängijat premeeritakse 50 eurose kinkekaardiga Sportlandilt.

“Väga hea tunne on, hea kui tunnustatakse,” sõnas FC Kuressaare mängija Joosep Kobin. “Esiliiga B-s mängides olen viimased mängud mänginud poolkaitses ja tunnen end seal hästi. Naudin hetkel mänge. Kahjuks tiimi tulemused pole parimad olnud ja eks ikka peale kaotusi motivatsioon hetkeks langeb, aga tuleb pea püsti tõsta. Viis-kuus mängu on meil veel jäänud ja usun, et suudame teha korraliku ja tugeva hooaja lõpu,” lisas Kobin.

“Joosep on olnud viimasel raskel ajal üks kõige positiivsem mängija meil. Ta mäng muutus, kui hakkasime teda poolkaitses kasutama. Kui ta kaitses oli, siis tal nii hästi ei õnnestunud, kui hetkel positsiooni muutusega,” sõnas meeskonna abitreener Roland Kütt.

Kuu parima auhind on FC Kuressaare traditsiooniks saanud autasu, millega klubi tänab ja tunnustab esiliiga hooaja jooksul igakuiselt parimat esitust ja eeskujulikku suhtumist näidanud mängijat.

Auhind antakse välja koostöös Sportland Eesti AS-ga.

Tagasi üles