Regula teeb Saaremaa Rally ajal lisareise

Copy
Parvlaev Regula
Parvlaev Regula Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Regionaal- ja Põllumajandusministeerium sõlmis TS Laevadega kokkuleppe, mille kohaselt tellib ministeerium Saaremaa Rally ajaks Kuivastu-Virtsu liinile lisareise parvlaevaga Regula. Regula teeb pühapäeval, 13. oktoobril lisareise vajaduspõhiselt. Lisalaevaga seonduvad kulud kaetakse koostöös Saaremaa vallaga.

Regionaal- ja põllumajandusministri Piret Hartmani sõnul on oluline, et ka väljaspool suvist hooaega on sündmused nagu Saaremaa ralli, mis inimesi Tallinnast väljapoole kokku toovad ja kohalikku ettevõtlust toetavad. „Mul on hea meel, et leidsime koos Saaremaa vallaga lahenduse ning saame lisareisidega tagada pühapäeval kõigi rallisõprade koju jõudmise,“ sõnas minister.

Saaremaa vallavanema Mikk Tuisu sõnul on Saaremaa Rally Saaremaa jaoks niivõrd oluline sündmus ja vald ei saa riskida sellega, et ebamõistlikult pikad järjekorrad seda kuvandit tulevikus murendaks. „Seetõttu tegime otsuse, et tuleme riigile ja meie külalistele vastu ja toetame Regula liinile tulekut sellel kõige kriitilisemal päeval. Soovin kõikidele rallisõpradele head ralli nautimist ja loodetavasti ei pea te nüüd praamile kihutama,“ lisas Tuisk.

Tagasi üles