ALGAB SÕDURPOISTE SOKIKAMPAANIA "Koome sokkidesse soojust, hellust ja head soovid"

Copy
SOKID MEREVÄELE: Mereväes ootasid oma 
sokipaari kõik saarlastest ajateenijad, kelle 
hulgas ka ainuke tütarlaps Karoline Malk. Esiplaanil Ivar Indrek Himmist ja Artur Leivategija.
Gärolyn Saar
SOKID MEREVÄELE: Mereväes ootasid oma sokipaari kõik saarlastest ajateenijad, kelle hulgas ka ainuke tütarlaps Karoline Malk. Esiplaanil Ivar Indrek Himmist ja Artur Leivategija. Gärolyn Saar Foto: Saarte Hääl/Arhiiv

Nii ütles naiskodukaitse Saaremaa ringkonna, Kadi raadio ja ajalehe Saarte Hääl tänavuse sokikampaania eestvedaja, naiskodukaitse Orissaare jaoskonna esinaine Anneli Pitk, kutsudes Saare-, Muhu- ja Hiiumaa sõdurpoistele sooje sokke kuduma.

Pitk lisas, et just kodusaarelt saadetud ja südamega kootud sokid panevad meie ajateenijate silmad alati särama, ning ta loodab, et rõõmsavärvilisi sokke jagub ka tänavu kõigile Saaremaa, Muhu, Ruhnu ja Hiiumaa ajateenijatele.

Kudujad võivad soovi korral soki sisse poetada kaardikese heade soovidega ning võimaluse korral ka mõne maiustuse.

Nimelisi pakke paluvad sokikampaania eestvedajad mitte tuua, sest neid on keeruline kätte toimetada. Nimelised pakid saab poetada koju kuuse alla sõdurpoissi rõõmustama.

Naiskodukaitse kauaaegse juhi ja Saarte Hääle ajakirjaniku, 2012. aastal meie hulgast lahkunud Rita Loeli eestvedamisel alguse saanud sokikampaaniast on kujunenud traditsiooniline oodatud ettevõtmine. Sokke on kootud juba 16 aastat järjest. Kampaania põhisõnum on, et me hoolime oma kodukandi ajateenijatest ja toetame neid.

Sokke saab tänavu tuua kuni 18. novembrini Orissaare raamatukogu lugemistuppa, Pärsama rahvamajja, Valjala raamatukokku, Leisi teenuskeskusesse, Hellamaa raamatukokku, Liiva raamatukokku, Hiiumaa Coopi kauplustesse ning Saarte Hääle toimetusse Kohtu 1 Kuressaares.

Tagasi üles