Saarte Hääle veeb kolis Postimehega kokku

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarte Hääl
Saarte Hääl Foto: Jaanus Lensment

Alates eilsest avaneb Saarte Hääle veebilehekülg Postimehe keskkonnas. Selle nägemiseks pole uut aadressi pähe õppida tarvis – aadress, mis trükkida netibrauseri aadressireale, on endiselt www.saartehaal.ee. Külg avaneb aga Postimehe veebis.

Sellega seoses saavad nüüdsest veebis lugusid kommenteerida ainult registreeritud ja tuvastatud kasutajad. Uudislugude lugemine on Saarte Hääles endiselt tasuta, tasulised on, nagu ka senimaani, nädalalõpu pikad lood.

Kui te pole veebiküljele sisse loginud, aga tahate kirjutada kommentaari, viib brauser teid lehele, kus saate registreeruda kasutajaks, sisse logida või kasutada sisselogimiseks oma Facebooki, Google’i või Twitteri kontot. Kui olete esimest korda sisse loginud, tuleb teil ennast tuvastada. Seda saab teha ID-kaardi ja mobiil-ID abil ning Facebooki, Google’i ja Twitteri kaudu.

Mis puudutab Saarte Hääle erakuulutusi ja "Kuhu minna" rubriiki, siis need on endiselt veebist ligipääsetavad. Samuti pääseb neile nüüdsest ligi Kadi raadio veebiküljelt www.kadi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles