Iivo Miil naasis hobilauljate võistluselt 3. kohaga

Aare Laine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DIPLOM LAULMISE EEST: Von Glehni teatris toimunud hobilauljate võistlustel osalemine tasus ära. Iivo Miil naasis Tallinnast diplomiga.
DIPLOM LAULMISE EEST: Von Glehni teatris toimunud hobilauljate võistlustel osalemine tasus ära. Iivo Miil naasis Tallinnast diplomiga. Foto: Maanus Masing

Iivo Miil osales nädalavahetusel Nõmmel Von Glehni teatris hobilauljate võistlusel “Kui su hing on noor”. Seenioride vanuseklassis 66+ sai saarlane kolmanda koha, lisaks sellele võttis ta vastu publiku eriauhinna.

“Sain sellest võistlusest teada ETV saatest “Prillitoos”. Olen varemgi võistlustel osalenud ja nüüd, kui hakkan 70-le lähenema, otsustasin üle pika aja taas omaealistele konkurentsi pakkuda,” rääkis kümme aastat tagasi üleriigilisel konkursil karaokekuninga tiitli võitnud Miil.

Seekord kolmanda koha saanud laulja tõdes, et konkurss oli tihe. Miili sõnul oli enamikul seljataga ooperi- või koorilaulja kogemus. Nende repertuaargi koosnes rohkem klassikalistest paladest.

“Meie vanuserühmas oli 13 lauljat. Mina esitasin esimese loona “Eestlane olen ja eestlaseks jään”. Teisena laulsin “Taas punab pihlapuid” ning finaalis astusin publiku ja žürii ette looga “Suur loterii”. Esimese laulu ajal kutsusin publikut kaasa laulma. Saal reageeris minu kutsele ja selle loo eest sain publiku eripreemia,” võttis Miil võistluse kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles