Rain Kilumets võitis kiirmale maakonna meistritiitli tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Kilumets järjekordset käiku tegemas.
Rain Kilumets järjekordset käiku tegemas. Foto: Alver Kivi

Maakonna meistrivõistlused kiirmales on lõpule jõudnud. Seitsme kuu jooksul mängiti üheksa osavõistlust, millest igal osavõtjal läks arvesse viis paremat tulemust.

Kui möödunud aastal pidi kümmekond aastat maakonna parima kiirmaletaja tiitlit omanud Rain Kilumets jääma napilt alla soomlasele Ilkka Mustonenile, siis sel hooajal suutis ta oma paremust veenvalt tõestada ja meistritiitli tagasi võita.

Ilkka Mustoneni tõsiseks konkurendiks kujunes üllatuslikult hoopis ainus osalenud naismaletaja Milde Burkova, keda tal õnnestus edestada alles viimase turniiri lõpuvoorus saavutatud võiduga. Sellega teenis ta hõbemedali nagu veidi varem välkmales. Milde Burkovale kuulus pronks.

Vähemalt viiel turniiril osalenud paremad mängijad reastusid keskmise võiduprotsendi järgi: 1. Rain Kilumets 86,2; 2. Ilkka Mustonen 77,3; 3. Milde Burkova 76,2; 4. Martin Kallas 72; 5. Jaak Turja 62,6; 6. Ülo Tuulik 55,7; 7. Arvo Kallas 43,7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles