Liis Lepik võitis FC Floraga Superkarika

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lepik mänguplatsil.
Liis Lepik mänguplatsil. Foto: Alver Kivi

Eesti naiste jalgpallihooaja avalöök kujunes dramaatiliseks, sest FC Flora alistas tänu eelviimasel minutil võrku saadetud penaltile 2:1 Pärnu JK. Võitjate rivistuses tegi kaasa ka keskkaitsja Liis Lepik.

Eelmisel hooajal kukutas FC Flora naiskond Pärnu JK ametlikult Eesti naiste jalgpalli troonilt, võitis kõik kolm karikat, ning tõusis ise uueks valitsejaks. Troon jäeti enda kätte ka nüüd ja seda tänu mõlema poolaja teravale lõpule, vahendab soccernet.

Kui avapoolaja lõppedes avas Kristiina Tullus skoori, siis kohe teise poolaja alguses suutis Pärnu naiskond vastata. Viimane sõna jäi aga ikkagi pealinlastele, sest 89. minutil fikseeris peakohtunik Dmitri Kirilov karistusalas käega mängu ja teenitud penalti saatis Katrin Loo kindlalt väravasse.

Kokku on superkarikas nüüd välja mängitud üheteistkümnel korral ja selle on oma valdusesse saanud just kas Flora (2009, 2010, 2018-19) või Pärnu (2011-2017). Naiskonnad läksid superkarikafinaalis vastamisi ka möödunud aastal. Tasavägise kohtumise normaalaeg lõppes toona 2:2 viigiga ning sellele järgnenud penaltiseeriast väljus võitjana Flora.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles