Kalakajakas müüb Saaremaa valla vara

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Põld.
Tiit Põld. Foto: Erakogu

Saaremaa vald on portaali Osta.ee müüki pannud kaks hoonestatud kinnistut, mis vald on saanud omanikelt. Ühe puhul on tegemist pärandvaraga ja teise puhul on omanik loovutanud vara vallale olulise vajaduse tõttu. Panga külas asuva kinnistu eest küsitakse 17 000 eurot ja Kiratsi külas asuva eest 31 000 eurot.

Huvitaval kombel ei ole Osta.ee keskkonnas müüjaks märgitud hoopiski mitte Saaremaa valla nimeline kasutaja, vaid hoopis kasutaja Kalakajakas.

Vallavara peaspetsialist Tiit Põld (pildil) ütles, et selline nimi sai valitud, kuna Osta.ee juhendmaterjalis on lause: “Privaatsuse huvides ärge valige kasutajanimeks oma e-meili aadressi või pärisnime.”

Panga küla majapidamises oli väga palju kalastustarbeid, sellest ka nimi Kalakajakas, selgitas Põld ja lisas, et keegi ei varja midagi. Kasutaja andmeid uurides saab teada, et tegu on Saaremaa vallaga.

Osta.ee oksjon kestab 24. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles