Kuressaare päevakeskuse juhatajaks pürib neli inimest

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Vahter.
Ene Vahter. Foto: Maanus Masing

Eile lõppes Kuressaare päevakeskuse juhataja konkurss, sellesse ametisse kandideerib neli  inimest.

“Kõik nad on Saaremaalt ja sotsiaalvaldkonnas pädevad inimesed,” ütles Kuressaare Hoolekande juhataja Ene Vahter (pildil), kelle sõnul hakkavad vestlused kandidaatidega pihta järgmisest nädalast.

“Millal uus juhataja ametisse saab, on läbirääkimiste küsimus,” märkis Vahter. 

Seni Kuressaare Hoolekande alla kuuluval päevakeskusel eraldi juhatajat ei olnud, kogu valdkonna tööd juhtis ja korraldas Ene Vahter.

“Kuna töömaht on lausa üle pea kasvanud – meil on töötamise registris juba 72 inimest –, on siiski tarvis, et päevakeskusel oleks oma juhataja,” rääkis Vahter.

Kuressaare Hoolekanne on loodud selleks, et säilitada ja soodustada eakate ja puuetega inimeste, samuti toimetulekuraskustes inimeste ja perede toimetulekut ning võimaldada neile huvitegevusi. Sotsiaalteenuste nimekirja kuuluvad kodu-, hooldus-, toitlustusteenused, päevakeskuse teenused, sotsiaaleluaseme- ja sotsiaaltransporditeenused ning iseseisvat toimetulekut soodustavad sotsiaalteenused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles