Saaremaa mehed mängivad võrkpallimeistrivõistluste esiliigas pronksile

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa mehed blokis.
Saaremaa mehed blokis. Foto: Alver Kivi

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas hakkas Saaremaa põhiturniiri parimale Tallinna Ülikoolile mehiselt vastu, kui kaotas mõlemad kohtumised 1 : 3.

“Paar palli oleks võinud natuke õnnelikumalt põrgata, aga poisid olid tublid ja keegi latti alla ei ajanud,” tõdes peatreener Asko Esna.

Võõrustajad jäid pühapäeval Kuressaare spordihoones kiiresti 5 : 11 taha ja kaotasid avageimi 17 : 25. “Algus oli ebalev,” märkis Esna. “Meil on Taavi Prei ja Karl Tartes poolfinaali mänginud, teistel oli selliseid mehi rohkem. Nägu oli mõnel meie mehel valge ja sooritus ei olnud päris selline, milleks ollakse võimeline. Pärast kaotust hakkas põse peale puna ka natuke tulema ja läks rohkem mänguks.”

Nii võitsid saarlased teise geimi 26 : 24, kuid kaotasid järgmise koguni 9 : 25. Neljandas geimis oli juhtivam pool Saaremaa, kes oli võidule lähedal, kui juhtis 21 : 18. Vastane võttis järele ja lõpuspurti alustati seisult 23 : 23. Siin olid külalised kindlamad ja vormistasid 25 : 23 võiduga ka kogu kohtumise 3 : 1 paremuse. “Kindlasti on kogemused valuuta, mida poest osta ei saa. See geimivõit võeti meilt lõpus jõuga ära,” leidis Asko Esna, kelle sõnul sõidetakse pühapäevasele kordusmängule sirge seljaga ja mõtetes on finaal.

Pühapäeval kaotas Saaremaa võõrsil teise poolfinaali Tallinna Ülikoolile 1 : 3 (14 : 25, 25 : 23, 15 : 25, 19 : 25) ja mängib nüüd pronksile Lotus Timber /Neemecoga.

Saaremaa treener Asko Esna ütles, et mängus anti endast parim ja rongi alla ei jäädud. “Olen meeste üle uhke, pusisime, aga tugevam võttis oma,” lausus ta. “Eks me nüüd Neemecoga hakkame pronksile mängima ja näen varianti, kuigi me põhiturniiril mõlemad mängud kaotasime, kuid siis ei olnud me oma parimas rivistuses.”

Esna sõnul on mehed väga motiveeritud, et pronksmedalite nimel võidelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles