Saaremaa töömessil on üle 30 tööandja ja koostööpartneri

Saarte Hääl
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömessil jagavad ettevõtjakogemusi pillirookõrte tootmisega alustanud ettevõtjad Grete Riim ja Mihkel Tamm.
Töömessil jagavad ettevõtjakogemusi pillirookõrte tootmisega alustanud ettevõtjad Grete Riim ja Mihkel Tamm. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Kuressaare kultuurikeskuses toimub 9. aprillil Saaremaa töö- ja karjäärimess. Viiendat korda toimuval messil on kohal üle 30 tööandja ja koostööpartneri ning saadaval ligi 200 töökohta, pakutakse nii täis- kui ka osalise tööajaga, aga ka hooajalist tööd.

Töötukassa Saaremaa osakonna juhataja Ave Reimaa-Lepiku sõnul on töömess hea võimalus uue töö otsimiseks, karjäärinõustajatega kohtumiseks ning õppimisplaanide tegemiseks. Esmakordselt on Saaremaa messil tema sõnul kohal Tallinna tervishoiu kõrgkool, kes sügisel koostöös Kuressaare haiglaga õdede õpperühma avab. Väikelaevaehitusega seonduvat tutvustavad Saaremaa laevatootja Baltic Workboats AS, Kuressaare ametikool ja TalTechi Eesti mereakadeemia meremajanduse keskus.

Messil toimuvad ka mitmed töötoad, räägitakse ettevõtluskontost, vabatahtliku töö  võimalustest välismaal ning oma ettevõtjakogemusi jagavad pillirookõrte tootmisega alustanud ettevõtjad Grete Riim ja Mihkel Tamm. Eelnevalt registreerunud gümnaasiumi õpilastel on võimalus osaleda töötoas “Mida?! Mina kui noorsootöötaja?”.

Messile on oodatud ka juba töötavad inimesed, kellele töötukassa pakub koolitusvõimalusi. Töötukassa karjäärinõustajatelt saab uurida, milliseid tasuta IT-koolituse võimalusi pakutakse töötavatele inimestele, kust peaks alustama koolituste otsimist ja mida õpetatakse. 

Mess on avatud kell 10–13 ja töömess on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles