Saaremaa teenindajad on super toredad ja nägusad

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
TÕELINE PROFESSIONAAL: Klientide hinnangul teeb Geily Vahter oma tööd südamega.
TÕELINE PROFESSIONAAL: Klientide hinnangul teeb Geily Vahter oma tööd südamega. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Märtsiga sai läbi traditsiooniline hea teeninduse kuu, mille jooksul oli klientidel võimalik avalikult teenindajaid kiita. Saaremaal oli kiituse ärateeninuid mitukümmend.

Mitmeid kordi kiideti Kuressaares tegutseva ilusalongi Elu ja Ilu töötajat Geily Vahterit, kes on klientide sõnutsi tõeline oma ala ekspert. Tema kohta öeldi, et ta oskab klientidega rääkida nii toodetest kui ka kliendi poolt n-ö õhkuvisatud päevakajalistel teemadel. Peale selle on ta alati särav ja positiivne.

“Suudab pakkuda täielikku pühendumust ja vajadusel olla ka vait,” kirjutas üks klientidest Geily kohta Hea Teeninduse kampaania kodulehel. “Hea klienditeenindaja tunneb ära, kui klient vajab rahu ja vaikust.”

Kes pöördub Geily Vahteri poole, sel olevat kaunis välimus pärast alati garanteeritud. “Tõeline professionaal, kes teeb tööd südamega!” kiitis klient.

Geily on kosmeetikuna töötanud veidi üle nelja aasta. “Mulle meeldib minu töö, kõik muu tuleb siis juba loomulikuna,” leidis ta, lisades, et tal on selge soov aidata, nõu anda ning parimat teenust ja kvaliteeti pakkuda. “Kliendi positiivne tagasiside on suurim tänu ja motivatsioon ning ma arvan, et see ongi hea teeninduse võti.”

Samuti kiitsid inimesed Saare Selveri kassapidajat Hiie Iljast, kes on alati naerusuine ja tore. “Väga sümpaatne naine,” kinnitasid kliendid.

Erilist tähelepanu on pälvinud ka Jazz Pesula töötajad, kes kõik olevat väga töökad poisid. Enim märgiti ära Patric Mändi, kelle töö kohta öeldi, et kliendi auto pole vist kunagi varem nii puhas olnudki. “Teenindajapoiss oli väga nägus, tore oli lausa vaadata, kuidas ta oma pesupüstoliga ümber auto vehkis,” kiitis klient Patricut.

Hulgaliselt kiidusõnu jagus ka Olerexi töötajaskonna aadressil. Eriti tunnustati Sirli Loiku ja Kenneth Vaherit. Viimane neist olevat lihtsalt muhe, esimene aga super tore. Tanklas töötav Marika on aga öötundidel hea jutuga, Kairi Rosin teeb väga hästi oma tööd, Kristin Tisler on naerusuine ning Kati Vahho ja Maris Kermik väga tublid ja asjalikud.

Sportlandi poes töötavat Mari-Liis Andersoni tänati sõnadega “kniks ja kummardus talle” ja lisati ka, et Mari-Liisi sarnaseid klienditeenindajaid sooviks igasse poodi. Samuti on klientide südame võitnud Sirje Põlluäär ja Taisi Tõhk.

Veel said kiita Alexela tanklapoodide teenindajad, Auriga Denim Dream´i teenindaja Kadi Naar ning Veelika Koppel, Tiina Pupart, Liis Unger, Eve Hamann ja Bille Jõevere Swedbankist. Kuressaare postkontoris on märgatud Lysi, Tele2 esinduses Merjet, Saaremaa Spa Rüütli hotellis Tonyt, R-Kioskis Evet, Kuressaare Estravelis Kairi Trulli, Saare Tekstiilis Veevet, Saaremaa Veskis Kristat ja Koduekstras Luulet.

Saaremaa Juniper OÜ-s on Priit Naat teinud ühe kliendi kinnitusel super ilusat tööd, Klicki kaupluses on kliente rõõmustanud Joosep ja Erling, Grand Rose´i spaas Reesi, Saare Selveris ka Piret ja Angela, K-rautas Peeter, Beautiful Me kehasalongis Ene Rahu. Kiidetud on ka Ranna poes töötavat Marina Rannalat, Taavi Allikut Kuressaare Taksost, Hellet Juku mänguasjakeskusest ja Patrickut SuperAlkost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles