Aaron Nau alustab hooaega kõrgete eesmärkidega

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Nau õhulennul.
Aaron Nau õhulennul. Foto: Erakogu

Peatselt algaval motokrossi hooajal sõidab Aaron Nau taas MX2-klassis, aga nüüd Hondaga. Lisaks Eesti meistrivõistlustele võtab noor saarlane osa ka Soome meistrivõistlustest.

Pärast eelmist hooaega oli Aaron Nau küllaltki keerulises seisus, sest tulevik tundus ebaselge. Ühtpidi lõpetas ta möödunud aastal Eesti meistrivõistlusel MX2-klassis elu parima tulemusega, olles hooaja lõpuks viies. Teisalt polnud tal eelarvet, et samm edasi teha.

“Terve talv sai tööd tehtud selle nimel, et eelarve kokku saada,” lausus Aaron Nau. “Lõpuks veebruarikuuks sai selgeks, et uuel hooajal saan siiski oma plaanid täita ja täies mahus hooaega selliselt sõita, et oleks ka mingi areng toimunud.”

Enne hooaja algust õnnestus Naul käia ka Itaalias laagris, et saada algavaks hooajaks veidi sõidutunnetust, sest kogu talve oli ta vaid jooksmas käinud ja jõusaalis veetnud.

“Eesmärk on sel hooajal end Eesti tasemel piisavalt tõestada, et tuleval aastal saaks ehk veidi ka laiema maailma poole vaadata,” märkis noor motomees. “Eestis sooviks eelmisel aastal väljasõidetud kõrge viienda koha üle sõita, eks saab näha, kas ma selleks ka võimeline olen. Soomes tahaks samuti kohalike meeste elu kibedaks teha.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles