Kuressaarlane sai iseendalt kirja

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: pxhere.com

Paar päeva tagasi leidis Kuressaares aset kummaline juhtum, kui lihtkirja Tallinna saatmiseks kesklinnas asetsevasse kirjakasti poetanud kodanik leidis selle järgmisel päeval oma postkastist.

Saarte Häälega vestelnud kuressaarlane ütles, et kirjal oli ilusasti kandekeskuse tempel peal, ning lugu on iseenesest naljakas, kui välja arvata asjaolu, et kiri pidi järgmisel päeval kindlasti Tallinnas olema. Sama kummaline on, et kuna Kuressaare kirjad käivad kõik Tallinnast läbi, siis käis seegi kiri järelikult pealinnas ära.

Mattias Kaiv Omniva avalike suhete osakonnast ütles, et selline kummaline eksitus tõepoolest juhtus. “Kiri jõudis ka sama päeva õhtul Tallinna, kuid inimliku eksituse tõttu aeti sassi kirja saaja ja saatja,” selgitas ta. “Paraku ei suudetud viga tähele panna järgmisel hommikul ka Saaremaa jaotuskeskuses ning nii siirduski kiri saatjale tagasi. Palume kirjasaatjalt vabandust.”

Tema sõnul tõi kuller kirjasaatja käest kirja ära ning nüüdseks on see juba Tallinnas õige adressaadini toimetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles