PERSOON: Tilk Tõrva, nii heas kui halvas ehk lugu Meelis Tõrvast

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KORRA KVARTALIS: Kodukanti Kaali satub Meelis Tõrv umbes korra kvartalis. Tihedamini ei jõua, aga emal tuleb ikka külas käia.
KORRA KVARTALIS: Kodukanti Kaali satub Meelis Tõrv umbes korra kvartalis. Tihedamini ei jõua, aga emal tuleb ikka külas käia. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Kogu küla moekaim makk, tünga teinud James Bondi kassett, öine salvestamine kasarmu pesuruumis ning aastaid virelemist pealinna üürikates. Ehk lugu sellest, kuidas hingelt raadiomehest Meelis Tõrvast (45) sai päriselt kuulus raadiomees.

MEELIS TÕRV

Sündinud 8. mail 1973 Kingissepas

NALJAKAID FAKTE

• Meelis on olnud tänavate nimesid ja majade asukohti mitte teadev kinnisvaramaakler.

• Samuti töötanud Eesti Ekspressi müügimehena, kes jäi kohvi eest rohkem võlgu, kui palka teenis.

• Nõmme raadios alustas ta reklaamimüügiga ühes Ivo Meriojaga, kellega tutvuti Tahula motellis, kus nad mõlemad kelnerid olid.

• Kuna mobiile ei olnud, lahkus Meelis tihti töökohalt nii, et kellelegi ei öelnud ja keegi teda kätte ka ei saanud.

PERE

Abikaasa Kairi, tütar Ann Marii, poeg Oliver.

Enim ilmselt Sky Plusi ajast “Soovisaate” kunni ja “Naisteka” vedurina tuntud Meelis Tõrv on elanud lapsest saati muusika sees. Toona pesitses ta Kaalis – kus praegugi elab ta ema – ja kulutas oma viimsedki kopikad taskurahast kassettidele, et ühel ilusal päeval raadiosse tööle pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles