Saaremaa naiskond mängib pronksile

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa naiskond on teeninud järjekordse punkti.
Saaremaa naiskond on teeninud järjekordse punkti. Foto: Allan Mehik

Saaremaa naiskond kaotas kolmapäeval Eesti võrkpallimeistrivõistluste otsustava poolfinaali võõrsil TalTech/Tradehousile 2 : 3 ja sellega ka seeria 1 : 2 ning mängib nüüd pronksile Familia/ Võru Võrkpalliklubiga.

Tallinnas mängitud kohtumises kaotasid saarlannad avageimi 16 : 25, kuid võitsid kaks järgmist 25 : 21 ja 26 : 24, kusjuures tuldi välja 21 : 24 kaotusseisust. Pärast seda, kui neljandas geimis asuti 5 : 1 juhtima, tundus juba, et liigutakse finaali poole.

Pealinna naised polnud aga oma viimast sõna veel öelnud. Nad haarasid initsiatiivi ja Saaremaa kaotas koguni 12 : 25. Ka otsustavat geimi alustas Saaremaa kindlamalt, kui sai ette 3 : 0, kuid paraku oli see kõik, sest lõpuks tulid kaotusnumbrid 6 : 15.

Saaremaa naiskonna peatreener Peeter Vahtra nentis, et ei saa kuidagi tulemusega rahul olla. “Põhjus on ka selge ja see on meie kehv servi vastuvõtt,” lausus ta. “Kui esimestes geimides saime hakkama, siis pärast oli kõik nagu öö ja päev. Selle tulemusena läksid ka tõsted paigast ära. Neil oli tõesti hea serv ja ei tehtud üldse vigu. Samas oli neil ka iga puude õnnestumine. Võitlust oli tegelikult küll ja küll, aga võitis tugevam.”

Vahtra sõnul tuleb nüüd kaotusevalust üle saada ja keskenduda pronksmedali mängudele. Tema hinnangul on Võru õnnelik nelja hulka jõudmisel ja on seepärast eelseisvates kohtumistes väga motiveeritud.

“Kui vastuvõtuga hakkama saame, peaksime neist üle olema,” ütles Vahtra. “Aga niisama sirge jalaga ei tule midagi. Põhiturniiri mängude järgi ei saa Võru vastu kuidagi kergelt mängima minna.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles