ÜLESKUTSE: Kui on kahtlus, mine kontrolli!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: unsplash.com/Lucija Ros

Mobiilne nahakasvajate diagnoosikabinet võimaldab naha pahaloomuliste kasvajate kahtluse korral kiirendada inimeste õigeaegset nahaarsti juurde jõudmist.

Kaasaegse aparatuuriga varustatud diagnoosikabinet peatub Kuressaares 7.–9. maini. 8. ja 9. mail on pakkuda veel mõned vabad ajad – palun registreeruge ja kasutage võimalust oma tervist kontrollida!

Kabinetis võtavad vastu nahahaiguste arst Külli Paasik ja õde Maili Maalmann. Arsti vastuvõtule broneerimine toimub kliinikumi etteregistreerimiskeskuse telefonil 73 19 100 või aadressil https://www.kliinikum.ee

Tähelepanu – internetibroneeringu korral tuleb eriala juures täpsustada mobiilne nahakasvajate diagnoosikabinet ja asukoht, kuhu minna soovitakse.

Nahaarsti vastuvõtule pöördumiseks ei ole perearsti saatekirja tarvis, ravikindlustatud isikutel tuleb tasuda tavapärane visiiditasu 5 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles