Krediidipank avab uksed lähima kuu jooksul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuressaarde plaanitav Krediidipanga kontor avatakse märtsi lõpus-aprilli alguses.

Panga turundusosakonna juhataja Priit Põikliku sõnul sõltub kõik sellest, millal jõutakse valmis tehniliste ettevalmistustega. „Ma arvan, et see on kuu aja küsimus,” ütles Põiklik.



Saaremaal Krediidipanga kontori avamist põhjendab Põiklik sooviga pakkuda saarlastele suurte pankade kõrval lisavõimalusi. Tuleb vaadata, kas ollakse ainult bränditruud või hinnatakse ka soodsust, tõi Põiklik näite selle kohta, et kui Hansapangas on maksetasu kuus krooni, siis Krediidipangas on makse sooritamine tasuta.



„Põhjused erinevate pankade kasutamiseks on subjektiivsed. Paljud kasutavad mitut panka,” rääkis Põiklik ning lisas, et tulevaste klientide arv võiks olla proportsioonis panga üle-Eestilise turuosaga. „Teatud teenustel, näiteks hoiustel on meil Eestis viieprotsendiline turuosa. Esimese aasta jooksul viis protsenti Saaremaa elanikest endale hoiustama saada – see võiks olla selline keskmine tulemus,” hindab Põiklik võimalusi Saaremaa pangandusturul.



„Meil on mõned tooted, mis võiksid olla saarlaste jaoks päris atraktiivsed,” ütles Põiklik, kuid soovis kampaaniad ja ahvatlevad pakkumised avalikustada alles siis, kui pangakontor uksed on avanud.



Konkursi korras valiti Ferrumi ärikeskuses avatava Krediidipanga kontori juhatajaks praegune Euromaja juhataja Merit Trei. „Konkursil oli palju osalejaid, kuid häid kandidaate oli vähe,” ütles Põiklik, rõhutades kohalikke olusid hästi tundva juhataja ja meeskonna olulisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles