Selgusid Saaremaa jalgpallikoondise kandidaadid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olgugi et sel aastal lepiti kokku, et 2011. a Isle of Wightil toimuvate Saarte mängude jalgpallikoondis pannakse kokku nii FC Kuressaare süsteemi kui ka Saaremaa JK aaMeraaS mängijatest, mahtusid koondise põhirivistusse vaid ühe süsteemi mängijad.

FC Kuressaare pressiesindaja Miko Pupart edastas ajakirjandusele pressiteate, kus on loetletud koondise 22 kandidaati ja 7 varumeest. Lisaks on edastatud naistekoondise 20 kandidaati. Meestekoondis koosneb siiski mängijatest, kes kuuluvad klubidesse FC Kuressaarest kuni II liigas mängiva JK Sörveni. Järgmisel aastal III ja IV liigas mängivate Saaremaa JK aaMeraaS-i ja JK Saaremaa liikmed on varus.



Kuigi algselt määrati meeskonna 2. treeneri kohale Saaremaa JK aaMeraaS treener Andre Anis, ei osanud Miko Pupart öelda, kas mees ka meeskonna ettevalmistuses kaasa lööb. “Sõidan meeskonna peatreenerina Saarte mängudele esmakordselt. Oluline on, et meeskonna füüsiline ettevalmistus oleks selline, et mängijad peaksid jalgpallimängu jaoks ebaloomulikult lühikese aja jooksul toimuvate kohtumiste suurele arvule korralikult vastu,” lausus Sergei Zamogilnõi.



“Kuue päeva jooksul mängida viis täisajaga mängu on väga raske, kuid selline on turniiri formaat ja sellega tuleb arvestada.” “Meeskond alustab treeningutega 7. detsembril Kuressaares ja Tallinnas, alguses on treeningkoormuseks kaks treeningut nädalas. Uuest aastast suureneb koormus viie treeningukorrani nädalas,” edastas Pupart Sergei Zamogilnõi määratud treeningute mahu.



Zamogilnõi sõnul on hea, et meeskonna tuumiku moodustavad meistriliiga kogemusega mängijad. Samuti langevad Saarte mängud suvise meistriliiga pausi lõppu, mis annab võimaluse enne turniiri veel hea lihv anda. Saarte mängudele sõidab 20 mees- ja 15 naisjalgpallurit, võistlejad ja treenerid/ametnikud lennutab Briti saartele Estonian Air.

SAAREMAA KOONDISED

MEESKOND


Väravavahid

Roland Kütt, Rait Hansen


Kaitsjad

Märt Kluge, Urmas Rajaver, Taavi Azarov, Pelle Pohlak, Tõnu Ilves, Thorwald-Eirik Kaljo, Jaanis Kriska, Kristjan Leedo, Kaarel Mai


Poolkaitsjad

Sander Laht, Sander Viira, Rene Aljas, Sander Seeman, Amor Luup, Mikk Rajaver, Margus Rajaver


Ründajad

Elari Valmas, Martti Pukk, Hans Hiiuväin, Maikko Mölder, Mario Pruul


Varus

Rasmus Berens, Peeter Pihel, Stenver Matt, Andrus Koplimäe, Mikk Hüüdma, Kristen Mere, Keito Liiv.



NAISKOND


Väravavaht

Anneli Õige


Kaitsjad

Liis Lepik, Katri Hoogand, Kärt Mere, Heddi Pruul, Kätriin Tamm, Maris Magus


Poolkaitsjad

Miina Kallas, Marianna Laht, Liisi Salong, Triin Juulik, Liis Lõhmus, Liina Malk, Gete Grahv, Klair Kivi, Kateriin Pani


Ründajad

Annemarie Randla, Maarjan Rand, Marin Aleksejeva, Eliise Hoogand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles