Ants Tammleht lahkub Saarte Liinide juhi kohalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS-i Saarte Liinid kauaaegne juhatuse esimees Ants Tammleht on kindlalt otsustanud, et ei kandideeri enam nõukogu välja kuulutatud konkursil firma juhatusse.

“Olen seda tööd teinud 18 aastat, suvel saan juba 65 aastat vanaks. Ju sellest aitab, et edaspidi pisut rahulikumalt asju ajada,” lausus Tammleht, kes oli juba suvel välja öelnud, et tema enam ei kandideeri. “Elu läheb edasi ja peab ikka enesele aru andma, millal on õige aeg ära minna.”


Ja praegu on tema arvates just see õige aeg, sest AS Saar-te Liinid on laineharjal. See on igati hästi toimiv organisatsioon, kasum on normaalne ning ära on tehtud ja korda saadetud üksjagu asju. Sellist firmat on temal kui juhatuse esimehel hea noorematele meestele üle anda. Konkurss on välja kuulutatud ja Tammleht ütles end uskuvat, et küllap tuleb palju häid kandidaate, kelle hulgast nõukogu valib välja parima.


Mida Ants Tammleht edasi tegema hakkab, selle jätab ta esialgu enese teada, sõnades vaid: “Küll tegemist jätkub.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles