Vastukaja veebikajale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. oktoobri Saarte Hääle rubriigis "Veebikaja" võis lugeja leida toimetaja valiku anonüümsetest kommentaaridest golfifirma aktsiate müügi teemal. "Altshaimeri" nime all kirjutatud kommentaaris väideti, et Smuuli skate-parki hakati ehitama seetõttu, et olin hariduse ja kultuuri abilinnapea ning põhjuseks oli minu poja tollane rulasõidu harrastus.

Tegu on äärmiselt küünilise ja alusetu kommentaariga ning on kahetsusväärne, et ajalehe arvamuslehekülje toimetaja Monika Puutsa leidis, et sellise laimava ja golfiteemasse üldse mittepuutuva kommentaari avaldamine ajalehes on igati sobilik. Jah, internetiavarustes võib igaüks anonüümselt oma arvamust avaldada, aga kuna selle kommentaari avaldamine lehes oli teadlik tegevus, pidasin vajalikuks esitada vastulause.

Smuuli skate-pargi rekonstrueerimise kavandamine ja ettevalmistamine algas linnavalitsuse hariduse ja kultuuri osakonnas juba mais 2009 tollase abilinnapea Argo Kirsi eestvedamisel. Esmakordselt esitati projekt "Kuressaare skate-pargi rekonstrueerimine" regionaalsete investeeringutoetuste programmi 15. septembril 2009 ning tookord kahjuks positiivset rahastamisotsust ei sündinud. Kuna järgmine võimalus projekti esitamiseks oli 15. veebruar 2010 (olgu märgitud, et sellest voorust saadi ka positiivne rahastamisotsus), otsustati täiendatud projekt nimetatud vooru uuesti esitada. Selleks planeeriti vastavad omafinantseerimise vahendid ka linna 2010. aasta eelarvesse ning eelarve oli volikogus I lugemisel 17. detsembril 2009.

Mina asusin abilinnapeana linnavalitsusse tööle 4. jaanuarist 2010 ning ei saanud seega kuidagi olla seotud skate-pargi rekonstrueerimise ideega ega vastavate rahastamisotsustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles