Kui ei proovi, ei saagi teada

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
VAJALIK AMET: Ardo Tulit ütleb, et mõnikord on tõrkuma hakanud asjal väga lihtne viga, nii et minema viskamise asemel tasuks ikka vea põhjust otsida ja remondimehega nõu pidada. Foto: Irina Mägi
VAJALIK AMET: Ardo Tulit ütleb, et mõnikord on tõrkuma hakanud asjal väga lihtne viga, nii et minema viskamise asemel tasuks ikka vea põhjust otsida ja remondimehega nõu pidada. Foto: Irina Mägi Foto: Saarte Hääl

Telekaparandaja ja kodumasinate remontija Ardo Tulit on väga paljudele saarlastele tuttav. Kui mitte nime-, siis vähemalt nägupidi. On ta ju üle kümne aasta saarlaste telereid ja kodutehnikat putitanud. Läinud aastal avas ta oma parandustöökoja Kuressaares Kalevi tänava ääres.

Sajand tagasi polnud kodudes veel elektritki, rääkimata kodumasinaist, milleta me täna oma elu enam ette ei kujutakski. Mõelgem korraks, mida me hakkaksime peale ilma pesumasina, tolmuimeja, telerita? Paljude jaoks tähendaks see kui mitte just katastroofi, siis ebamugavust küll. Küllap seetõttu on ka kodumasinate remondimees üks väga hinnatud spetsialist. Sel põhjusel me Ardo Tulitiga juttu teemegi.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.
Tagasi üles