Parvlaevade pardapoega jätkab R-kiosk

Saarte Hääl
Copy
R-Kiosk.
R-Kiosk. Foto: Konstantin Sednev

TS Laevade korraldatud pardapoeteenuse pakkuja konkursi võitis R-kiosk Estonia, kes jätkab 1. oktoobrist uue koostöölepingu alusel pardapoeteenuse osutamist Virtsu–Kuivastu ja Rohuküla–Heltermaa liini sõitvatel parvlaevadel.

TS Laevad OÜ juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Pille Kauberi sõnul osutus R-kiosk Estonia pakkumus vastavalt konkursitingimustele parimaks. R-kiosk Estonia on parvlaevadel olnud TS Laevade koostööpartner 2016. aasta sügisest. "Tänu eelnevale kogemusele on nad õppinud meie kliente tundma ja neil on selge visioon, kuidas meie reisijaid veelgi paremini teenindada," nentis Kauber. Lisaks vastas nende pakkumus konkursitingimustes nõutud keskkonnasäästlikkuse printsiibile.

R-kiosk Estonia tegevjuhi Tiia Ilvese sõnul saab uuenenud pardapoes olema klientide jaoks kõige meelepärasem sortiment. "Edaspidi on parvlaeva reisijatel oodata häid pakkumisi nii tähtpäevadeks kui ka saarte suursündmuste raames," ütles Ilves.

Uuenenud pardapoes saab olema rohkem kohalike tootjate toodangut, mis aitab välja tuua saarte eripära. "Nii Muhu, Saaremaa kui ka Hiiumaa tootjatel on võimalus oma toodangut pardapoodidesse müüki pakkuda," kinnitas Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles