Steven Kalf hakkab sõitma uues klubis

Alver Kivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Kalf
Steven Kalf Foto: Saarte Hääl
Seni Prantsusmaa amatöörklubis UC Aubenas sõitnud jalgrattur Steven Kalf vahetab klubi ja esindab 2018. aastal ASPTT Nancy meeskonda.

“Uue klubi valisin seetõttu, et Nancy pakkus paremaid tingimusi kui minu eelmine klubi,” rääkis Steven Kalf, kelle uus tööandja asub Põhja-Prantsusmaal ja klubi on Division 3-s nagu ka tema eelmise aasta klubi.

“Kuna ma seoses kaitseväega korraliku hooaja ettevalmistust teha ei saa, siis hooaja algul üritan jalad alla saada ja sealt siis edasi minna,” lausus Steven Kalf.

“Kuna eelmise aasta lõpus sain ma end päris hästi liikuma, siis tahan paar võitu tuua Prantsusmaalt ja kindlasti hästi esineda ka Eesti meistrivõistlustel.”

Steven Kalfi hinnangul oli UC Aubenas üldiselt hea, kuid kindlasti oli ka probleeme, mille lahendamine või teisiti tegemine oleks taganud paremaid tulemusi nii temal kui ka tiimikaaslastel.

“Väiksematel klubidel ongi probleeme rohkem. Aga üldises pildis võin klubiga rahule jääda. Majutus oli hotellis ja suvel oli seal väga hea treenida,” märkis jalgrattur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles