Tagavere raamatukogul uus juht

Andres Sepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tagavere raamatukogu juhatajana asub tööle erialase haridusega Liina Torri. Ametisse ei asu ta siiski veel tänasest, nagu ametikohale kandideerimise tingimustes sätestatud. 

Tagavere raamatukogu, nagu ka teised Saaremaa valla rahvaraamatukogud, on jaanuarist Saare maakonna kesk­raamatukogu haruraamatukogu. Keskraamatukogu juhataja Anu Vahter ütles, et kandidaate oli mitu. Tagavere raamatukogu juhataja töökoormus on 0,5 kohta, mistõttu muutuvad ka lahtiolekuajad.

Tagavere endine raamatukoguhoidja Pille Aus lahkus ametist õppima asumise tõttu. Nüüd on lahtine veel endises koolihoones asuva seltsimaja haldusküsimus, sest vallavalitsus koondas uuest aastast ka maja perenaise. 15. veebruarini sõlmiti temaga küll ajutine käsundusleping, kuid vallavalitsus pakutud variante maja edasiseks ei ole maja rentnik, MTÜ Tagavere Optimistid vastu võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles