Keskplatsil saavutati töörahu

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Merko juhatuse esimees Keit Paal.
Merko juhatuse esimees Keit Paal. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Kuressaare keskväljakul ehitustöid tegeva ehitusfirma Merko juhatuse esimehe Keit Paali ja kohalike ettevõtjate kohtumine päädis lubadustega asjad võimalikult kiiresti valmis teha. 

“Oli meeldiv, lõppkokkuvõttes leidsime seal lahendusi, et saab kiiremini ka,” ütles Saarte Häälele ettevõtja Terje Nepper, kes on olnud üks peamisi murekõnelejaid. Tema sõnul on võimalik, et mitmed asjad saavad varem valmis ja tänavad tehakse ka varem lahti. Küsimusele, kas pinged on nüüdseks maas, vastas Nepper, et tema arvates küll. Samas nentis ta, et saab ainult enda eest rääkida. “Loodame, et ehitaja annab parima selles halvas asjas,” tõdes Nepper.

Saaremaa vallavalitsuse meedia peaspetsialist Merike Pitk tõdes samuti, et kohtumine möödus rahulikus õhkkonnas.

Pitk ütles, et ehitaja kordas üle ka tööde kulgemise graafiku. 15. mail avatakse üks sõidusuund Ranna ja Lutsu tänava vahel – seda kuni 3. juunini, mil avatakse liikluseks Pargi ja Allee tn ristmik. Samuti kinnitas ehitaja, et selle nädala lõpuks saab korda Kiriku tänav. 

Räägiti ka, et 31. maiks saab keskväljak valmis ning avatakse vallavalitsuse hoone ja Arensburgi hotelli vaheline vasakpoolne kõnnitee. Pärast seda antakse Lossi tänava kohvikupidajatele kätte terrasside piirded.

Purskkaev avatakse 25. mail tänavafestivali ajal. Liiklus keskväljakult Raekoja tänavale avatakse 21. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles