ÜLESKUTSE: Mustjala kool ootab taas vilistlasi

Saarte Hääl
Copy
Mustjala kool
Mustjala kool Foto: mustjala.edu.ee

Mustjala lasteaed-põhikool korraldab iga viie aasta tagant vilistlaste kokkutuleku, tähistades sellega ka oma maja juubelit. Tänavu leiab see aset 22. juunil.

Kõik, kel on olnud või on sidemed Mustjala kooliga – võtkem see päev vabaks, et vanade tuttavatega  kohtuda, meenutada ilusaid kooliaegu, vaadata, mis majas vahepeal muutunud on.

Mustjala kool alustas tööd 9. jaanuaril 1939. Nüüdseks on kool läbi teinud mitu uuenduskuuri nii seest- kui ka väljastpoolt. Aegade jooksul on meie kool ka mitu korda nime vahetunud: Mustjala algkool, Mustjala 7-klassiline kool, Mustjala keskkool, Mustjala 8-klassiline kool, Mustjala 9-klassiline kool, Mustjala põhikool. Juba 14 aastat oleme olnud lasteaed-põhikool.

Praegu õpib koolis 52 õpilast. Sel kevadel lõpetab IX klassi kolm õpilast, sügisel tuleb I klassi 7 värsket koolilast. Õpilased on tublid õppimises ja aktiivsed ringide töös: osalevad lastekooris, ansamblites, flöödi- ja kitarriringis, teevad edukalt kergejõustikku ja käivad võistlustel, mängivad jalgpalli, talletavad folkloori, meisterdavad roboteid, teevad puutööd. Aastaid on meie õpilased olnud Eesti paremad loodusetundjad, võttes mõõtu ülevabariigilistel viktoriinidel. Jõudumööda osaletakse ka maakonna aineolümpiaadidel ja igal aastal jõutakse  ka esimese kümne hulka. 

Meid on vähe, aga me hoiame ja säilitame oma traditsioone, hoiame kokku ja hoolime üksteisest. Meid toetavad alati mõistvad ja oma lastest hoolivad vanemad. Me oleme Mustjala süda ja selle nimel tasub pingutada.

Kokkutulek algab kell 16 traditsiooniliselt oma kohaloleku registreerimisega kooli fuajees. 

Tutvuda saab kooliga, kroonikate ja õpilastööde näitusega, süüa sooja suppi. Kell 17 algab kontsertaktus, millele järgneb peoõhtu – tantsuks mängib ansambel Taniel Vares Bänd. Tegutsevad baarid, lendudele on avatud klassiruumid, toimub lendude pildistamine. 

Ürituse paremaks korraldamiseks sooviksime kindlasti eelregistreerimist ja osavõtumaksu tasumist (10 €) teile sobival viisil: Malve Kolli Swedbank a/a EE782200001105693447. Selgitusse lisada märksõnaks “Kokkutulek” ning oma nimi ja kooli lõpetamise aasta. Sularaha saab maksta igal tööpäeval koolimajas õpetaja Marianne Rulli kätte.

Milleks oodata jälle viis aastat, kui sa võiksid kohtuda oma toredate koolikaaslastega juba õige pea? Kohtumiseni!

Mustjala koolipere

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles