Mihkel Tanila kaalub rannavõrkpalluri karjääri

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Mihkel Tanila võib teha oma karjääris kannapöörde.
Mihkel Tanila võib teha oma karjääris kannapöörde. Foto: Alver Kivi

Türgis Aydinis toimunud MK-etapil tegi kaasa ka Saaremaa Võrkpalliklubi mängija Mihkel Tanila, kelle paariliseks oli Kusti Nõlvak.

Küsimusele, kas ta üritab nüüd alustada rannavõrkpalluri karjääri, vastas Mihkel Tanila, et suvel küll. “Teeme selle tsükli läbi, siis vaatame edasi,” lausus ta, lisades, et praegu ei ole veel midagi kindlat paika pandud.

Aydanis oli Mihkel Tanila ja Kusti Nõlvaku vastaseks maailma 114. paar, valgevenelased Aleksandr Dziatkov ja Pavel Piatruška, kelle käest tuli vastu võtta 0 : 2 (17 : 21, 21 : 23) kaotus. Sellega oli Tanila ja Nõlvaku jaoks turniir lõppenud.

“Emotsioon on positiivne,” ütles Mihkel Tanila. “Ei olnud nii, et oleks küsinud, mis me siin teeme, ja saime hakkama. Oleme kaks nädalat trenni teinud ja seepärast on vara midagi põhjapanevat öelda. Kindlasti on igas elemendis vaja juurde panna.”

Aydinis olid kohal ka Eesti ainsad profimängijad Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Nad võtsid kampa veel Tanila ja Korotkovi, kuna Tokyo olümpia kvalifikatsiooniturniiril peab igat riiki esindama kaks paari.

Eesti koondis treenib koos kuni juuli lõpuni. Suve lõpus peavad Tanila ja Korotkov otsustama, kas jätkata karjääri ranna- või saalivõrkpallurina.

Sel nädalal mängivad Hiina MK-etapil otse põhiturniirile pääsenud Nõlvak ja Tiisaar taas koos, Tanila ja Korotkov alustavad kvalifikatsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles